DeutschEnglish

Meer weten?

Neem contact met ons op:

0515 55 94 83

Occasions

Prijs: € VERKOCHT

Thomasz Tristan Business Class 45' OK "FLEUR" - VERKOCHT

 

Dit fraai gelijnde jacht heeft een zeer ruim en luxe interieur met 2x2 persoons slaaphutten, ieder met een eigen douche en toilet.

Boeg- en hekschroef, evenals morse elektronisch motormanagement, autopilot, kaartplotter, en een flexiteekdek. Neerklapbare radarbeugel met gasdrukveren.

Grote open kuip met luxe gestoffeerde banken in alcantare met uitschuifbare tafel en twee stuurstoelen. Tevens bevindt zich hier een ruime koellade. De kuip wordt overdekt met een cabrioletkap, waaronder verlichting, verwarming en radio. Via een toegansdeur wordt het grote zwemplateau bereikt, waarop rvst.fenderhouders, een buitendouche w/k en een dekwaspomp.

In de mooie ruime salon vallen de rijke betimmering in kersenhout met mooie rondingen direkt op, wat het luxe gevoel aan boord benadrukt. Zitbank bekleedt met leer en tafel en hiertegenover een flatscreen t.v. Audioapparatuur.

Hiertegenover een grote keuken met veel bergruimte, combi-magnetron, 140 ltr.koelkast en een gascomfoor met glazen afdekplaat.

Het jacht heeft brede gangboorden, zodat men zich veilig en comfortabel rondom het schip kan bewegen en een gemakkelijke lage instap.

 

De uitstekende vaareigenschappen en de geruisloze motor, staan garant voor optimaal vaarplezier.


[terug]

Thomasz Yachts - Boegspriet 80 - 8605 DL Sneek - Tel: 0515 55 94 83 - info@thomaszyachts.nl


© ZWF ontwerp